Algemene informatie


Identificatie formulier

Vanaf 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) in werking. Hierdoor worden uw gegevens beter beveiligd en beheerd. KVV Rauw gaat zeer zorgzaam om met jou persoonlijke informatie en gegevens en worden niet gegeven aan derden.

Uw gegevens worden enkel gebruikt om info te geven van onze activiteiten en om te communiceren onder de leden.

Meer formulieren

Wedstrijdbladen digitaal invullen

Hoe vul je een digitaal wedstrijdblad juist in en sluit je een wedstrijd af? Wat moet je doen als er geen scheidsrechter is aangeduid of een vrijwilliger leid de wedstrijd bij de jeugd? Je kan de volledig uitleg nalezen via onderstaande linken

Invullen wedstrijdblad voor de wedstrijd

Wedstrijd afsluiten en formulier versturen

Panathlon verklaring over ethiek in de jeugdsport

Met deze verklaring gaan we de verbintenis aan om, over de discussie heen, heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport.

We verklaren dat:

Lidgeld

In de volgende weken moeten wij uw aansluiting bij de voetbalbond in orde brengen, daarom verzoeken wij u het lidgeld (175€ voor jeugdleden U6,U7,U8,U9,U10,U11,U12,U13/ U15,U17,U21,dames,reserven B betalen 195€/ overige seniors 215€) te vereffenen. Per bijkomend spelend gezinslid gaat er 10 EUR, 20 EUR,… af. Het lidgeld wordt gebruikt om de bondskosten, verzekering, kledij en algemene kosten te vereffenen.

Gelieve op de overschrijvingsopdracht de naam, geboortedatum en ploeg te vermelden! Zo kunnen wij makkelijk en snel nagaan of de betaling in orde is. Het rekening nummer is : BE25 1030 3797 6982.

#WEARERAUWKES

Deel je passie voor KVV Rauw en like onze facebook pagina!
Onze sponsors